Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /data/www/preuvenemert.nl/www/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68 Deprecated: Required parameter $per_page follows optional parameter $orderby in /data/www/preuvenemert.nl/www/wp-content/plugins/visual-form-builder/admin/class-entries-list.php on line 120 Deprecated: Required parameter $per_page follows optional parameter $orderby in /data/www/preuvenemert.nl/www/wp-content/plugins/visual-form-builder/admin/class-forms-list.php on line 166 Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /data/www/preuvenemert.nl/www/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35

Overzicht bezorg- en/of afhaalservices

in Brunssum

Lieve ondernemer

Ontzettend veel mensen worden op dit moment keihard getroffen. Zowel de gezondheid als de financiële situatie van veel mensen is onzeker. Met dit initiatief proberen we jullie als horecaondernemer de gelegenheid te bieden om je (tijdelijke) bezorg- en/of afhaalservices gratis onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Voor de Brunssummer staan daarmee alle faciliteiten gebundeld op één pagina. Wij hopen daarmee in oogopslag inzichtelijk te maken wat op dit moment wel nog verkregen kan worden in Brunssum. 

We maken gebruik van de website en de database van het Preuvenemert (https://www.preuvenemert.nl). Deze stellen zij geheel kosteloos ter beschikking. Op de pagina van het Preuvenemert wordt dan ook een aparte pagina ingericht waarop een totaaloverzicht zichtbaar wordt. Ook dit wordt gratis voor jullie gedaan dankzij de inzet van Niels van Leusden en Jos Langendijk. Merle Bruning en ondergetekende proberen e.e.a. een beetje te coördineren. 

Mocht je hiervan dan ook gebruik willen maken, vul dan bijgevoegd formulier in. Wij zorgen dat de informatie en de link naar jullie website zo snel mogelijk online komt. Ook zullen wij dan proberen zoveel mogelijk social media aandacht voor de pagina te genereren. Wij hopen dat het dan bij kan dragen aan het verzachten van de ontstane situatie. 

Heb je vragen? Bel of mail dan gerust met

Jaimy van Dijk (+31 6 51 25 95 63 of jaimyvandijk@gmail.com) of
Merle van Leusden (+31 6 51 76 04 36 of merlebruning@gmail.com).
Sterkte in deze tijd en houd vol!

Liefs en succes,

Jaimy van Dijk
Merle van Leusden-Bruning
Niels van Leusden
Jos Langendijk